Locatie voorstellingen

 • 2013,Lost & Found, Westbeth Home of the Arts, New York.
 • 1992. Out of Frames, festival van locatie-theater in Groningen, installatie-performance in de Veemarkthallen, in samenwerking met decorontwerpers van de Akademie der Künste, Berlin.
 • 1980, Der Brotladen van Bertolt Brecht met Schlicksupp teatertrupp, Frankfurt a.M. Germany, in een slachthuis, een werf, tenten, verlaten fabrieken, op een bospad, praktisch overal behalve theaters.
 • 1974 en 1975. Landschaps theater, installatie-performances langs de spoorlijn ergens in Nederland, in samenwerking met Luc Boyer/Theaterschool Amsterdam.
 • 1974. “You never see a headline about a breadline today”, een marathon-dans performance in de ballroom van het Alhambra Hotel, Bradford (UK), in samenwerking met Albert Hunt/Drama Department Bradford College of Art
 • 1972. The building of the Union Pacific Railway, een installatie-performance in Serpentine Gallery Hyde Park, London. In samenwerking met Albert Hunt/Bradford College of Art.

Nieuws en komende activiteiten

Nieuwe Boeken!

 • Het Leugenlabyrint, roman, Prometheus, 2021

  EEN ONTROERENDE EN ONGEWONE OORLOGSROMAN OVER GEWONE JOODSE MENSEN EN HUN ONMOGELIJKE KEUZES

  ‘Den Haag, 9 mei 1940. Bert Meijer van Leer koopt nietsvermoedend een Zündapp motorfiets. Het zal zijn redding en zijn ondergang worden: op 10 mei valt het Duitse leger Nederland binnen. Emmeke, Berts zusje, viert juist op die dag haar verjaardag. Emmeke en Bert zijn joods, maar niet religieus. Bert heeft zich laten dopen en trouwt met de protestantse Lien. Emmeke is getrouwd met Joost, ook niet-joods en principieel antigodsdienstig. Ingrediënten voor een fatale keten van gebeurtenissen.
  Hun ‘gemengde huwelijken’ vrijwaren hen niet van de maatregelen die de Duitsers aan de joden opleggen: Ariërverklaring, registratie, Davidsster en, bij het niet opvolgen ervan, arrestatie, gevangenschap en deportatie.
  In Het Leugenlabyrinth is schrijver Paul Binnerts er getuige van hoe de schroef langzaam wordt aangedraaid. Steeds staan zijn personages voor beslissingen, waarvan alleen achteraf gezegd kan worden, dat het de verkeerde beslissingen waren. Hij is met ze begaan, maar meer dan ze gezelschap houden kan hij niet.’

  www.uitgeverijprometheus.nl
  www.bol.com

 • Toneelspelen in de Tegenwoordige Tijd, IT&FB, Amsterdam, 2018
  itfb.nl
  www.bol.com

Nieuwe Stukken!

 • Transit, 2015, Lost & Found, 2013, A Very (c) Old Case I + II, 2011

Workshops!

 • Workshop with Nancy Gabor: You’re Never Too Old to Play Westbeth Artist Residents Council WARC (westbeth.org) en Little Island (littleisland.org).
  PRESENTATIE tijdens opening van Little Island, New York, zomer 2021.